Hotel Terme Jezerčica u Donjoj Stubici nalazi se u srcu Hrvatskog zagorja, na samom izvoru prirodne ljekovite termalne vode. Udaljenost od centra Zagreba oko 40 km.

Gostima je na raspolaganju suvremeno opremljen wellness centar u kojem se možete prepustiti tradicionalnim i modernim načinima brige za ljepotu duha i tijela.

Široka ponuda masaža zadovoljit će Vaše želje i potrebe, a za sve će se pobrinuti stručno osposobljen tim wellness centra.U sklopu wellness centra izdvojena je Vip zona koja će zadovoljiti sve one koji su u potrazi za ekskluzivnim doživljajem. Ponuda sadrži: 2 ležaja za masažu, Tatami prostirka za Thai masažu, wellness programe za dvije osobe i
SPA zonu, klasičnu finsku panoramsku saunu, infracrvenu panoramsku saunu, Hammam, vanjsku panoramsku terasau za sunčanje, vanjski whirlpool, Tursku saunu, aroma finsku saunu...

Obitelji svoj odmor, zabavu i rekreaciju pronalaze u vodenom parku koji je namijenjen svim generacijama, od najmlađih do baka i djedova.

Sadržaji vanjskog vodenog parka: olimpijski bazen, dječji bazenom s vodenom kornjačom, masažni bazen s četiri tobogana, veseli klaun za najmlađe kupače, igralište za djecu, masaže na otvorenom te Sunshine bar.

Ponudu obogaćuju i 4 unutarnja bazena, rekreacijski plivački bazen s uređajima za protustrujno plivanje u dužini od 25 metara, bazen za djecu s duplim ravnim toboganima, mali dječji bazen s igračkama, bazen za ne plivače s whirlpoolom, Caffe bar IN Bar – orijentiran i na vanjske goste i Pool bar unutar Vodenog parka s bogatom ugostiteljskom ponudom.
Obnovljeni postojeći unutarnji bazen (9,50m x 17,50m) gostima pruža mogućnost odmora i relaksacije. U sklopu bazena s izvorskom termalnom vodom (36 ºC u bazenu) nalazi se gejzir, hidromasažne ležaljke i klupe.

Ocjene i rezervacije