Kuća za odmor Vila Lenka smještena je u povijesnoj jezgri Klanjca, romantičnog kulturno-povijesnog gradića u Hrvatskom zagorju koji je tek 50-ak kilometar udaljen od Zagreba i nalazi se na samoj hrvatsko-slovenskoj granici na rijeci Sutli.

Kuća s dvije spavaće sobe i 4 kreveta (jedna soba s bračnim krevetom, jedna s odvojenim krevetima, dnevnim boravkom, potpuno opremljenom kuhinjom i blagovaonicom, kupaonicom te prekrasnim terasama (otvorenom i zatvorenom) na koje se nastavljaju prekrasno uređene zelene površine kategorizirana je s 4 zvjezdice i pružit će vam sve što vam je potrebno za ugodan odmor. Kućni ljubimci su posebno dobrodošli.

Uz roštilj i prostor za obiteljska i prijateljska druženja, zeleno okružje bit će vam prava antistres terapija. Okruženi ste kilometrima ugodnih šetnica, više ili manje zahtjevnih, poput šumskog šetališta do prelijepe kapele sv. Florijana, označene eko staze Cesarskom gorom koja vas vodi do ruševina srednjovjekovnog Cesargrada i planinarskog doma na jednom od najljepših zagorskih gorskih proplanaka, šetališta Antuna Mihanovića uz Sutlu kojim ćete doći do zaštićenog krajobraza Zelenjak i spomenika Lijepoj našoj, a za bicikliste postoje ucrtane staze s kartama, dok ribiči mogu uživati uz Sutlu. Okružuju nas vinogradi i zagorske klijeti, u blizini je nekoliko odličnih restorana s domaćom gastronomskom ponudom, izvrsni vinski podrumi, dok su Terme Tuhelj udaljene tek 6 km, Krapinske Toplice 15 km, Terme Olimia u susjednoj Sloveniji 23 km.

Susretljive i srdačne domaćice garancija su ugodne atmosfere u Vili Lenka pa ako tražite mjesto za kratkotrajni bijeg od buke, užurbanosti i svakodnevnih problema ovo je idealno mjesto za vaš odmor nakon kojeg ćete ponovno biti puni pozitivne energije.

Ocjene i rezervacije