U sobama "Lojzekove hiže" osjetit ćete prijatnu toplinu hiža naših baka i prabaka: drveni kreveti, ormari, starinske zavjesice... Sve što smo zaboravili da postoji. Smještaj možete odabrati u luksuzno uređenim sobama izgrađene u tradicionalnom duhu, ali opremljene prema svim zahtjevima i standardima modernog turizma.

Velika, prostrana i lijepa "Lojzekova hiža" popularno je odredište, i to ne bez razloga jer je ponuda jela i aktivnosti uistinu golema, što potvrđuju i brojne nagrade (između ostalog i britanskog Guardiana). Također, na raspolaganju je i kongresna dvorana, a dio kalorija se može, osim sportom i igrom, potrošiti i šetnjama šumom, ili pak bicikliranjem po označenoj biciklističkoj stazi koja počinje baš kod "Lojzeka".
Jelovnik nudi za svakoga ponešto: od uobičajene mesne restoranske ponude do pravih i autohtonih zagorskih delicija pripremljenih prema tradicionalnoj recepturi te spremljenih od domaćih namirnica. Uz to, posebnu pažnju treba obratiti na jela s gljivama te na vino iz vlastite proizvodnje koje se može degustirati u kušaonici. No, vinska lista uključuje vina svih hrvatskih regija, pa ćete zasigurno naći nešto za sebe. Grupe veće od deset osoba trebale bi se unaprijed najaviti. Namirnice su velikim dijelom iz vlastitog uzgoja.

Informacije o djelatnostima „Lojzekova hiža“: proizvodnja, kušanje i prodaja vina; proizvodnja, kušanje i prodaja rakije; kongresna dvorana do cca 50 osoba sa svim potrebnim popratnim sadržajima; restoran cca 150 osoba, radi svaki dan od 10:00 h-22:00h, usluživanje ručkova pretežito namirnicama iz domaće proizvodnje i naglasak na zagorske specijalitete, te nije potrebna najava.

Ocjene i rezervacije