Na jednom od prekrasnih zagorskih bregova, u samom srcu Zagorja, smjestila se idilična zagorska klet „Zeleni raj“. Nalazi se u mjestašcu zvanom Gorkovec u neposrednoj blizini grada Klanjca, koji je smješten u zapadnom dijelu Krapinsko-zagorske županije, samo četrdesetak kilometara udaljenosti od Zagreba.
Kuća je idealna ako želite pobjeći od stresa, makuti se od gradske vreve, užurbanosti, te svakodnevnih iscrpljujućih obaveza. Smještena je na mirnoj lokaciji te je pogodna za sve kojima je potreban odmor, opuštanje i punjenje baterija za nadolazeći tjedan.
Okružena brojnim kapelicama, selima i šumama koje možete posjetiti u bilo koje godišnje doba te posvjedočiti rapsodiji boja, mirisa i zvukova koje priroda pruža.
Cijeli kompleks sastoji se od tri dijela. Dva dijela datiraju još iz 1917. godine, a treći dio nadograđen je 2010. godine i uređen je u rustikalnom tonu kako ne bi odudarao od cjelokupnog idiličnog ambijenta zagorske kleti.
Na raspolaganju Vam stoje dvije spavaće sobe (2+2), dnevni boravak s blagovaonicom, kupaonica s tušem i saunom, 2 kuhinje i prostor za zabavu, kapaciteta 20-ak ljudi. Cijela kuća je namještena u starinskom štihu, izvorne izvedbe, s minimalnim prilagodbama kako bi se ipak približili vremenu u kojem živimo. Puno pozornosti posvećeno je ručno izrađenim detaljima koji cijeli kompleks čine jedinstvenim i autohtonim.
Vlasnici će Vam s ponosom predstaviti i obiteljsku vinoteku i podrum, kako biste mogli uživati u degustaciji raznih sortnih vina i domaćih likera. Također, sa zadovoljstvom ističu da je vinograd u kojem uzgajaju lozu nekada pripadao grofu Erdödyju i bio poznat pod imenom Erdödyjevo vinogorje.
U sklopu kuće nalazi se velika pečenjara, krušna peć, roštilj, peka i kotlić za spremanje raznih delicija zagorskog kraja. Na samom imanju nalazi se parking za 3-6 automobila, dvije terase za odmor te mali bazen u kojem se možete rashladiti u vrućim ljetnim mjesecima.
Iako je kuća idealna za provesti svoj odmor u krugu obitelji ili prijatelja uživajući u raznim zajedničkim aktivnostima, u sklopu ponude postoji mogućnost organizacije raznovrsnih proslava kao što su: proslave rođendana, promocije, krstitke, prve pričesti (kapaciteta 20-ak ljudi) ili jednostavno možete provesti romantične trenutke sa voljenom osobom.
Budući da domaćini žive nedaleko od imanja, stoje Vam na raspolaganju za sva pitanja i želje te ako vam je potrebna pomoć pri organizaciji Vaših proslava, rado će to učiniti za Vas.

Ocjene i rezervacije