„STTUBE“ d.o.o. je tvrtka koja pruža različite usluge turističkog vođenja, a specijalizirana za pružanje usluga vođenja u pustolovnom turizmu.
Osnovana je s ciljem pretvaranja osobnih znanja, iskustava i strasti zaljubljenika u planine i prirodu u posao. Kao iskusni alpinisti, skijaši, biciklisti, putnici i ljubitelji prirode, tijekom godina na odgovarajućim osposobljavanjima i edukacijama postali su ovlašteni planinski vodiči, voditelji skijanja, učitelji skijanja, biciklistički vodiči i turistički pratitelji.

Iskustvo planinarenja i alpinizma stjecali su tijekom 20 godina u visokim planinama širom svijeta, penjući se u stijeni, snijegu, ledu i kombinirano, ostvarujući brojne uspješne uspone na vrhove kao što su Kilimanjaro 5895m (Afrika 2002.), Elbrus 5642m (Rusija, Kavkaz - prvi hrvatski uspon sa sjeverne strane – 2005.) Mont Blanc 4810m (Francuska, Italija 2005.) i Mera Peak 6476m (Nepal, Himalaja 2006.).
Putovanja i usponi su nemjerljivo obogatili njihove osobnosti spoznajama o drugim kulturama i običajima.
Organizirali su i vodili visokogorske uspone na brojne alpske vrhove u Italiji, Francuskoj, Švicarskoj, Austriji i Sloveniji.
Neprestano rade na vlastitoj edukaciji, a kao osnovne prednosti i razloge zbog kojih biste željeli izabrati njihove programe izdvajaju:
1. ZNANJE I ISKUSTVO – više od 10. god. iskustva u vođenju različitih programa aktivnog odmora
2. POSVEĆENOST KORISNIKU USLUGE – pri pružanju usluga vođenja opredijeljeni su na potpunu podršku svakom korisniku tijekom izvođenja odabranog programa. Programske ture rade u malim grupama (do 8 osoba), radi uspostavljanja prijateljskih odnosa i poticajnog ozračja.
3. SIGURNOST – u pružanju usluga vođenja primjenjujemo najviše sigurnosne standarde, a svi korisnici usluga su osigurani u skladu s važećim zakonskim propisima.
4. ČUVANJE PRIRODE – poštujemo ekološke standarde prema konceptu „LEAVE NO TRACE“.

Stoga, pridružite im se jer Vaše istraživanje stubičke doline i Medvednice uz Sttube d.o.o. biti će nezaboravan doživljaj!

Priloženi dokumenti