Okusite izvrsne posebnosti zagorske kuhinje i raskošna dvorska jela uz vrhunska vina u restoranu Dvorca Mihanović, koji se ubraja među sto najboljih hrvatskih restorana.
Dvorac, koji je ime dobio po autoru hrvatske himne Antunu Mihanoviću, idealna je lokacija za različite svečanosti. Njegovi svečani saloni stvoreni su za obilježavanje posebnih trenutaka u životu. Samo pola sata vožnje od Zagreba, u srcu prirode, nešto što sigurno nećete zaboraviti.
A la carte restoran nudi tradicionalna i nacionalna jela. Afirmirana ugostiteljska ekipa Terma Tuhelj imala je priliku pripremati svečane ručkove prilikom posjeta brojnih predsjednika i drugih vladinih dužnosnika.
Uživajte u neponovljivoj gastro ponudi i degustaciji odličnih lokalnih vina. Uz svaki slijed jela pripremili smo Vam i vina koja će najbolje odgovarati odabranim specijalitetima, a naši sommelijeri će Vam i prezentirati o kakvom vinu se radi.
Uz srednjovjekovnu večeru u Dvorcu Mihanović osjećat ćete se kraljevski. Već na ulazu pozdravit će vas dvoranin, koji će vas odvesti u svijet posebne dvorske atmosfere i iskustva. Na moderan način, ali prije svega uz autohtonu notu, uživat ćete u dvorskim specijalitetima, u sjeni stoljetnih stabala, na terasi ili u dvorskom salonu, a potpuni dojam učinit će i srednjovjekovna glazba.
Posluživat će vas konobari u dvorskoj odjeći, a s prijateljima i društvom uživat ćete u atrakcijama na tanjuru, a posebno će vas oduševiti dvorski mač na kojem su nabodeni različiti i vrhunsko pripremljeni marinirani komadići mesa. Jela serviramo pred goste i oni sami mogu izabrati jela koja im najbolje odgovaraju.

VINOTEKA
Vinoteka, kao prostor pun povijesnih obilježja, idealan je prostor za sve vrste seminara i poslovnih druženja. Povijesnu atmosferu dodatno stvara interijer dvorane koja je opremljena masivnim drvenim stolovima i baroknim stolcima uz izravan izlaz na park u Dvorcu Mihanović.
Posebnost Vinoteci daju i vrhunska vina lokalnih vinara, koje gosti mogu i degustirati pod vodstvom naših someliera. Dvorana je stvorena za večere u srednjovjekovnom duhu jer na njima gosti mogu doživjeti dašak prošlosti i zabave, kao u doba Antuna Mihanovića.
U Vinoteci možete organizirati sastanke, seminare i konferencije za do 50 osoba (kino postav, školski postav prima do 40 osoba, a U postav za banke do 35 osoba.
TEHNIČKA OPREMLJENOST
Dvorana ima bežični internet i ostalu vrhunsku tehničku opremu: LCD projektor, DVD, ozvučenje, TV, platna za projekciju, flipchart. Uz prethodnu najavi po potrebi i želji klijenata možemo organizirati i drugu potrebnu opremu.

Ocjene i rezervacije