Kuća za odmor „Šoljić“ smještena je u centru Stubičkih Toplica na brdu Kapelščak. U blizini kuće nalazi se Specijalna bolnica za medicinsku rehabilitaciju Stubičke Toplice i hotel „Matija Gubec“.

Kuća je moderna, prostrana i udobna za boravak. Opuštajuće okruženje, potpuna privatnost te predivan pogled na krajolik osigurava idealnu atmosferu za odmor.

Sastoji se od dvije etaže te je potpuno opremljena za smještaj do 6 osoba. Ispred kuće nalazi se prostrana terasa idealna za druženje s panoramskim pogledom na mjesto te vanjska blagovaonica i kompletna oprema za roštilj te vanjski namještaj. Sadrži četiri spavaće sobe, moderno opremljenu kuhinju te prostranu blagovaonicu i dnevni boravak s kaminom. Ima dvije kupaonice s tuš kabinama, a za potpuni doživljaj odmora dostupan je i wellness sadržaj kao što je hidro-masažna kada i sauna.
Ispred kuće osiguran je vlastiti parkirališni prostor, a unutar kuće dostupan je besplatan bežićni Internet te nekoliko TV uređaja. Kuća je opremljena klimatizacijskim uređajem te grijanjem tijekom zimskih mjeseci tako da je korištenje smještaja dostupno tijekom cijele godine.