Hotel & restoran Puntar smješten je u Gornjoj Stubici, u srcu Hrvatskog zagorja. Nalazi se ispred spomenika Rudolfa Perešina. U ponudi hotela je 9 dvokrevetnih i trokrevetnih soba namještenih po najvišim standardima. Na raspolaganju je i besplatni bežični pristup internetu (Wi-Fi) i besplatno parkiralište u sklopu objekta.
Sobe imaju drvene podove, popločane kupaonice i drveni namještaj. Opremljene su TV-om sa satelitskim programima i mini barom. Pojedine imaju klima-uređaj. Hotel se nalazi pokraj restorana koji je otvoren još davne 1972. godine i tijekom svih godina očuvao je i unaprijedio svoju misiju - prožiti maksimalnu gostoljubivost uz najbolji gurmanski doživljaj u široj okolici, kako u izvornim delicijama zagorske kuhinje, tako i u internacionalnim specijalitetima. Restoran se sastoji od zatvorene terase, dvije sale te prostora oko šanka.

Uz sobe, tu je i restoran s međunarodno-kontinentalnim jelovnikom, umjerenim cijenama te pripremom svih složenijih, tradicionalnih zagorskih jela koja vam padnu na pamet, no obavezno uz najavu. Uz to, štrukli su dostupni uvijek, kao i specijaliteti kuće koji se serviraju za dvije osobe: stubička pisanica te odrezak Oršić.
Kapacitet: 120 konzumnih mjesta

Ocjene i rezervacije