Hotel Matija Gubec smješten je u Stubičkim Toplicama na samom izvoru termalne vode poznate po svojim ljekovitim osobinama pogodnima za liječenje raznih povreda, upala mišića, reumatizma i slično. Visoka temperatura na izvoru (43-63°C) te bogati kemijski sastav daju vodi veliku ljekovitost, kvalitetom veoma sličnu onoj poznatih toplica Karlovy Vari, a čije učinke možete iskusiti kupanjem u hotelskom bazenu.

U svojoj dugogodišnjoj tradiciji, hotel se odlikuje vrhunskom uslugom i pružanjem komfora, uz uživanje u gastronomskim delicijama spremljenima po tradicionalnim recepturama. Raspolaže kapacitetom od 220 kreveta u 97 soba, od kojih je svaka opremljena TWC-om, TV-om te posjeduje balkon.Osim smještajne i gastronomske ponude, hotel raspolaže suvremeno opremljenom klimatiziranom kongresnom dvoranom kapaciteta do 250 osoba koja je djeljiva na dvije manje dvorane za rad do 100 osoba, 1 klimatiziranom dvoranom za seminare do 40 osoba te dvjema manjim prostorijama za sastanke do 15 osoba, uz aperitiv-bar u blizini.

Uz navedeno, hotel nudi i pogodnosti škole plivanja za najmlađe te mogućnost održavanja gala svečanosti u klimatiziranim salama koje mogu ugostiti do 450 uzvanika.

U predvorju se gosti mogu opustiti uz caffe-bar i besplatan Wi-Fi, a ispred hotela nalazi se parkiralište sa preko 100 parkirnih mjesta, kao i hotelska garaža sa dodatnih 12 mjesta.

Ocjene i rezervacije