Povijesno znameniti dvorac "Gjalski" iz 18. stoljeća, rodno mjesto velikog pisca po čijoj je obitelji dobio ime, nezaobilazno je ime u turističko-ugostiteljskoj ponudi Zagorja. Restoran je, i to ne bez razloga, treću godinu za redom uvršten na popis 100 najboljih hrvatskih restorana prema mišljenju Gastronauta, što je ponajviše zaslužio ujednačenim jelovnikom kontinentalnih i međunarodnih jela s ponekom posvetom Zagorju (predjela i deserti). "Gjalski" je vrlo ugodno, privlačno mjesto koje će vas ugostiti u jednoj od svojih sala, ili pak na lijepoj terasi, a preporuka za nepce je neka od kombinacija jela povezana s poviješću dvorca, primjerice rolice "Gjalski", odrezak "Vilma", čokoladna torta "Gjalski", ili pak na "Štruklijadi” nagrađeni zagorski štrukli. Brojne dodatne aktivnosti, svi uvjeti za organizaciju seminara ili prezentacija, 19 soba te bogat izbor vina s naglaskom na znamenita zagorska zaokružuju izvanrednu ponudu tog mjesta.

Ako ste skloniji drukčijem, za bilo koju od svojih poslovnih potreba, bilo da je riječ o sastanku ili nekom većem događaju poput promocije, Hotel Dvorac Gjalski mogao bi biti upravo ono što tražite. Nudimo Vam jedinstvenu lokaciju i okruženje koje jamči mir i punu posvećenost radnim zadacima, a u kojem sve može biti podređeno Vama i Vašim poslovnim potrebama; nudimo Vam tehničku podršku za sve vrste Vaših projekata, konferencijske dvorane različitih kapaciteta, raskošne gurmanske specijalitete po prihvatljivim cijenama i još mnogo toga.
U prirodi, u miru i tišini zagorskih brega, a opet nadomak Zagreba, Hotel Dvorac Gjalski pravi je izbor za sve poslovne prigode.
Dodatno na zahtjev i uz nadoplatu nude: prijenosna računala, oprema za video konferenciju, LCD TV i komforne prevoditeljske kabine za dva ili tri prevoditelja.

Ocjene i rezervacije