Hostel je smješten u srcu Zagorja, u glavnom gradu županije Krapini. Na udaljenosti od samo 2 minute do glavnog trga ili do poznatog Muzeja krapinskih neandertalaca. Hostel je na idealnoj lokaciji (podno Starog grada) da istražite grad i sve njegove kulturne znamenitosti.

Nudimo vam ugodan smještaj u 3 velike i prozračne sobe (4-7-7 ležaja) sa 2 kompletno opremljene kupaonice. Sobe su potpuno opremljene uključujući i ormariće gdje možete zaključati svoje stvari. Na korištenje imate i besplatni wi-fi. U sklopu objekta je caffe bar gdje možete ispijati kave ili isprobati neke od naših autohtonih rakija. Ako ogladnite slobodno iskoristite kuhinju u hostelu ili pak veliki roštilj u dvorištu hostela.

Naš hostel je obiteljski i svaki posjetitelj će se tako i osjećati. Sa motom "mali i prijateljski" sigurni smo da će vas Krapina, njezini ljudi i hostel oduševiti.

SOBE:
radno vrijeme: 0-24h, 3 sobe sa 4/7/7 ležajeva, besplatan wi-fi, nije dozvoljeno pušenje, besplatno korištenje posteljine i ormarića, za naše najmlađe goste imamo dječji kutak opskrbljen igračkama, dobro odgojeni kućni ljubimci su također dobrodošli.

CAFFE BAR:
radno vrijeme: pon-čet 07:23h, pet-sub 07:02h, ned 08-23h, besplatan wi-fi, veliki izbor pića, niske cijene, dozvoljeno pušenje, terasa sa tendom, besplatan wi-fi koji pokriva cijeli hostel i caffe bar, besplatna upotreba računala koji se nalazi u caffe bar-u.

OSTALO:
besplatni ormarići s ključem u svakoj sobi za svaki krevet, besplatna pohrana veće prtljage, besplatan sef na recepciji hostela, kupaonica i wc, potpuno opremljene kupaonice sa non stop toplom vodom i besplatnim korištenjem ručnika i sušila za kosu, besplatna upotreba potpuno opremljene samoposlužne kuhinje, ugodan prostor blagovaonice.

Ocjene i rezervacije